Sluuuut!

Två macther idag och två vinster- som vanligt då.
Trött sm fan i ben och huvud och ska snart soa även fast jag har sovmogon imor ;) får ä blogga mer då ;*

Stockholm med mammsen !

Idag har jag varit i Stockholm med mamma, fick med mig 9 prylar hem. Orkar inte skriva så mkt men här får nni en look på kläderna ! ;)
Rosa arwin linne likadant fast i mörk lila oxå.
Tv klocka'
Björn Borg !
Stickad tröja från Bik bok !
Svarta croccer jeasn från JC!
ÄNTLIGEN  en ny plånbok !

Stan nu då ! :)

Skolan idag var helt OK på idotten kunde inte jag vara med pga min tumme så fick sitta och trampa cykel *jippi* ..... Efter skolan och köpa skydd till tummen och nu är jag hemma och ska sanrt träffa Sanna och kanske nån mera. Nu hinner jag inte skriva något mer för Sanna har bajsat klart :)

Det var ledbandet ;S

Skola idag som vanligt men gick lite innan lunch för skulle till naprapaten och kolla tummen. Det var något ledband somm ar av och det kan dröja hela jävla 6 månader !!!!! Fatta ad mycket jag missar men aja kommer nog köra igång om 3 månader som alig hoppas jag. Det är ju upplandslaget m.m fett tråkigt om man missar. Så nu ska jag typ köpa ngot skydd som jag ska ha när jag idrottar och typ när jag sitter id datorn... Men aja man måste beställa från internet så det blir väl att jag får tejpa första tiden hur jag nu ska lyckas med det.
Nu ska jag kolla på P.H som vanligt, men jag måste ju göra alla mina läxor, var inte med på SO och svenskan och där fick vi läxa men jag vet inget säger vi !  Men det bir träning idag då ! Hoppas ni orkar läsa det här då !

Goo Katja !

Träningen avklarad tack och lov. Hade fys i 1,5 timme nyss, men nu har jag åter hämtat mig och ska kolla på P.H Åt nyss en bit av äppelpajen, gott! Skola imorgon och ska möta Olivia id bron id halv 9. Sen skola och slutar 10 i 3 helt okej. nu väntar ja bara att du ska sara på smset..... Men nu är reklamen sut och jag måste forstätta titta !

Träääääääning

Sitter och tittar på P.H nu som vanligt. HAr bakat äppelpaj och ska snart äta för har träning. Skolan idag var okej, hade HK lagade fruktsallad, gött. Frans och jag ska laga mat på HK och haha det går inte så bra för oss, änvänder kniven åt fel håll, tjafsar om vem som ska sopa eller torka. Men aja det går ju toppen för oss! MAssa läxor har jag också såå drygt

Jag borde sova men jag orkar inte-.-

Idag iskolan var jag skujt trött och nu abh, orkar jag inte soa.Men det är nig oxå så att jag vill chatat med dig....... MEn aja får nog ta och slta med det för jag måste ju orka.

Min tumme kan ta och nulla sig!

Som sagt , gjorde illa tummen idag på idrotten, fy fan vad det gjorde ont! Samma tumme som sits :( SKIT SUR för det. Men asså vi har fett många läxor. Engelska musik matte svenska. PALLA! Men aja engelska lite i morse och matten blev precis klar. GOOD emma! Ikväll blir det äl att bara sofa och kolla på P.H sååå beroende man blir! Men nu måste jag kolla alla andras fina bloggar !

Hur känns det Nittaya ?!!!

Schemat idag rullade bar på. 37 glosor i engelska- PALLA! Men efter åkte jag hem och kollade lite p dem och sen direkt till match. Vann med 3-1. Inte så bra spela, vet inte riktigt vad som hänt! Men aja vi vinner i alla fall och den dära Nittaya va fett lakk eftersom vi kaxat på facebook, men nu ska jag kolla p P.H  haha Moa du får mig att bli galen !

Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrragömma på IKEA

Match mot Åland idag vann med 7-0. Spelade ute, innermitt yttermitt mittback, lite där och här. Gick hel kej gjorde ett mål också. SEn efter hem och duscha och äta, sen till IKEA med GUS för att köpa en hylla som vi kan ställa alla våra fina bucklor på. Hittade en perfekt! Lekte kurragömma och MEYER va GRYM!! Sen äta lite är och busa sen hem till Malin och studsa på hennes studsmatta. SKoj skoj brudar , göras om !
Storsjöcupen :)

Augustifesten 2011

För varje år som går går jag mindre och mindre på Augustifesten. Men ska dit nu med Sanna och Moa o det nu är nånting, tror inte det. Men d kanske det blir att hitta på något annat. Men måste skynda mig nu för de väntar

Paradise hotel

Ligger i soffan och tittar på paradise hotel. På måndag match och t.a :D

Ännu ett GULD till oss tjejor!

GULD igen. Vann dm finalen med 6-1 mot Fanna. Std i mål och frös hur mycket osm helst. Skakade tänder hela jävla andra halvlek. Stel som en pinne var jag oxå för det var så kallt. Men ibörjan av matchen så fick jag gansak mycket att göra. Nu har jag tagit en varm dusch och ätit lite dog mat och min kladdkaka som jag bakade igår. Nu sitter jag och kollar på Sunes sommar som visas på barnkanalen. Sen blir det Fyrishov med småttingarna. Och imorgon har jag match mot Åland, ska spela ute, om det nu blir någon match- kolla vädret. Asså shit vilket oväder vi har här i Sverige. Jag somm trodde att skolstarten skulle ara perfekt och man kan gå runt i linne och shorts. Men nej nej, jeans och tröja.

Kladdkakan är klar men ingen vill ha!

SItter nu framför datorn och bara tittar vill chattta med nån rolig på facebook, men jaja får väl chatta med nån annan då. HAr just bakat kladdkaka och nu när den är klar ill jag inte äta den . :(

Asså kolla bilderna och se vad grym jag är !

Det riktigta schemat började idag. Det började alltså med bild, det är verkligen det mest onödiga och tråkiga ämne som finns. Sen vanliga ämnen och så hade vis spanska med alla andra 8or. Några jobbiga och några skojsar i våran grupp då. Nu har jag kommit hem och har ätit upp alla Olles vindruvor. Ikväll är det bara jag mamam och Olle hemma, så det blir väl lite mysi mysi. Och imorgon är det DMFINAL! Tagga som faen! Men nu ska jag titta på Paradise hotel som jag har längtat efter hela dagen !
Ny målade ! ;)

TRO INTE ATT JAG INTE FATTAR FÖR JAG FATTAR!

ASSÅ BLIR FETT LAKKK PÅ DE SOM INTE TROR ATT MAN FATTAR. SÄG DET TILL MIG SÅ TAR JAG DET MEN NNÄR MAN GÖRA SÅ HÄR SÅKLART MAN BLIR UPPRÖRD! MEN SKA INTE LAKKA UT FÖR MYCKET HÄR PÅ BLOGGEN.
Ligger i mamma och pappas säng och tittar ut genom fönstret och det spöregnar verkligen och jag som hade tänkt att gå ut. Men det blir väl att stanna inne och duka hög musik för mig själv, kanske titta på något mer avsnitt på Paradise hotel.
Funkar inte med bilder just nu :(

Poolen på gatan där jag stod och badade.

Stopppade precis in mozzarellapizzan i ugnen. Fick sluta innan lunch idag för att vi hade ute dag alla idrottsklasser och då så började det ju hagla 1 cm i diameter hagelkulor om de inte var större! Så jag och Frida började spriga och fy fan vad ont det gjorde, kulorna träffade  ju oss hela tiden. Sen vila under en tunnel och sen forstätta och det ar ju 20 cm vid övergångstället så då blev man ju alldeles dyngsur! Sen hem och ta en lååång och vaarm dusch. Och nu sitter jag här framför dator och tänkte käka pizza och kolla på Paradise hotel ch bara mysa. Ikväll sticker jag till Gränby C för pappa fyller år imorgon och jag har inte köpt något. Och imorgon börjar schemat på riktigt! Fattar inte hur man kan börja med det nu! Vi får ju fan sluta 10 i 3 imorgon det kan fan inte stämma, men seriöst  vi går länge varje dag, dåligt fast mkt bättre än de andras. Nu ska jag ta och käka lite ! ;*
Outfiten då :
Morgonrock  Hemtex
MysStrumpor: Cubus

Det blev en fika med Matilda och Moa

Ja, då har man kommit hem från Moa. Matilda och jag stack dit efter skolan och snackade. Sen drog vi ner på stan och tog en fika på cafe årummet, super mys och gott. Nu ikväll blir det träning på hemma plan. Och Matilda hann precis med bussen fick gå på när han stod vid ett rödljus. Men nu ska jag titta på Paradise hotel som vi tittade lite på hos Moa!
Min undrebara vän Moa :)

in tha moa haus wid matilda!

Tjena! Nu är det moa som skriver här då. Jag går i samma klass som emma. Idag var det ju då första skoldagen, det var chill

Grönan'

Gröna Lund idag var hel ballt ! Åkte allt! Haha åkte tilt 2 gånger på rad för jag tängdes lite, äen fast det var 20 minuters kö. Först när vi kom var det typ inga där inte äns 5 minuters kö så då åkte i Insane några gånger, roligaste saken på hela Grönan. Imorse lite innan 10 möttes vi- Maja Emilia Erika Elin Märta Lisa Elvira och jag på centralen och tog tåget till Stockholm. Så åt vi där oh sen ahde i tänkt att gå till Gönana men så frågade vi nån han bah : Det tar typ en timme att gå. Så då hade i redan gått en bit men forstatte oh sen frågade vi en annan vart vi skulle och då sa hon åt oss att ta färjan. Så då gjorde vi det ch sen lååång kö vid biljetterna. det  var mer än 100 innan oss men så stod det några snälla tjejer bredid oss och gav oss deras kölapp och då gick det bara poff pang sen var i inne.  Och äntligen fick jag äta min efterlängtade Langos sååå häära gott! Men nu har jag arit hemma ett tag ch ska snart seepa för det är ju skola imorgon... SNARK! Aja ska möta Moa Lisa Amanda klcokan 1 öer halv.  Puss ;*

Fixar med header och sånt

Just nu håer jag på att fixa med header och så ! :D

JossNs home

Sitter hos Josefine och gör ett blogginläg ska till Gränby udag eftersom det regnar . Sanna ska också med. Josses behov är att köpa ett par mjukisbyxor och en parfym. Mitt behov är.... får se sen. Matche i går vann vi ju som vanligt det betyder SERIESEGER !!! Wihooooo!!! Just nu sitter vi och lyssnarpå BRUM låten diggar den som Faen ! ;*

Mera kommer!

GÅR DAGEN !

Matchen i går gick ju toppen! Det var skit kul att spela för jag fick en del att göra, inte allt så vanligt. Först halvlek spelade inte vi så bra hitade inte riktigt rullet men lyckades ändå göra ett mål, men i andra halvlek började vi rulla riktigt bra så Valbo blev tötta av att springa så då lunde vi göra ett mål, till och matche  slutade alltså 2-0.
IDAG
Jaha då, idag sov ag fett länge, det längsta på hela sommar lovet halv 11! Sen frukost läste tidningar som vanligt åt äppelkaka sen städa rummet, sååå tråkigt bara. Men det gick ju snabbt men sen kom mamma och skulle kolla och bah: titta där har du glömt typ över alltt ! Så nu har jag verkligen städat ordenligt . Så är det match om ett tag då skiver mer sen för nu ska jag äta ;*

Valbo, nu kommer vi !

Sitter hemma för mig själv och taggar in för match mot Valbo- Gästrikslands bästa 96 lag. Borta match och så. Blir målvakt idag då det bev det inte ist vi mötte dem och den atchen speade vi riktigt skit! 3-2 till oss, en ädå en match att glömma förutom att vi vann. Så de är säkert grymt revange sugna och vi vill visa våt riktiga spel. MAtch imorgon med fast  med kombinationslaget Gukksala mot VP. Sen blire nog till Maja om jag orkar. Poolparty! Aja nu måste jag börja tagga utan dator så sjevjsen !
Haha !

Handboll igen?

Tydligen så  har det gått ut ett mejl om att jag har slutat på handboll, men jag vill inte slut för det är verkligen skoj ! Men aja Vi eller "ni" vann finalen tillslut! Bra spelat girls. Sov ju hos Erika inatt. Skoj. Men snart ska jag äta.
Tjing
Ser man bilden ? Jag gör det inte ;S

Nån som vill smaka på min vadkaka?

Igår på träningen fick man en liten vadkaka då. Men känner redan nu at de åller på att gå bort. Idag får ma väl se vad man hittar på. Ska väl gå ut en sväng!

'

Hemma från Fyrishov nu. Skönt. Jag har aldrig upplevt förut att det ar varit såå varmt på Fyrishov som det var idag. Jag ville lixom aldrig gå men aa de andra frös och ville sitta bubbelpool eller bastu men nej det gjorde inte jag. Vet ni va jag trodde inte att Sanna skulle våga hoppa från 7:an så jag ba: Om du hoppar från 7:an så hoppar jag från 10:an, skit dumt sagt av mig för sen när Sanna gick upp på 7:an och hon HOPPADE! Fatta vilke press jag hade! Men jag gick upp på 10:an och det kändes som jag nuddade taket och allt såg fett litet ut, men så bara sprang jag ut och hoppade! haha skit stolt över mmig själv för egentligen vågade jag inte hoppa!
Men nu ropar de att maten är klar för jag har ftbollsträning snart och det blir målvaktsträning nu :D

RUBRIKEN IDAG'

Då drar man till Fyrishov med Sara Sanna och Jullan! Och så blir det träning ikväll. Men det gå inte att läsa allaa bloggar :(
MEN NU MÅÅSTE JAG SÄTTA FART ;*

GUSK-Sunnersta = Dåligt men vinst

Rubriken'
Hemma från en dålig match nu... Gick skit och så men vi vann och det är ju huvud saken. Kändes som det ar grymt länge sen jag så alla i laget.  Trött så orkar inte skiva något inlägg men puss så länge ;*
Bara för jag älskar pingviner... nej men det var så att jag tryckte på en knapp och sen så försvanna alla bilder... :(

Ny blogg, nya föruttsättningar.

http://hhomlgreNs.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0