epunktholmgren.blogg.se

WWW.EPUNKTHOLMGREN.BLOGG.SE
ja nu så har jag ju bytt namn för alla tyker att det är så konstigt... men inte direkt för det här är bättre...
WWW.EPUNKTHOLMGREN.BLOGG.SE
WWW.EPUNKTHOLMGREN.BLOGG.SE
WWW.EPUNKTHOLMGREN.BLOGG.SE

epunktholmgren

aha fast kan inte fixa nu för är inne på Gustavs dator för orkar inte gå ner och hämta min haha ! :)

minakonstikanamn.......

Det verkar som att man inte ser mina inlägg så ska göra en ny. jag har verkligen inga bra namn men nu har jag betsämmt ett och det får det bli lägger ut det när jag är klar med det  woup woup.
Hoppas det här syns, haha skriver så på alla som jag lägger u men nu har jag gjort någonting med inställningar :D
hahahhahahahhhah bilden hhaahhahhaha aja mi autfit idag fast bilden är gamlar shahhahhahahahahaha

Svar:

Går inte att kopiera just nu...
Men Tilda: Tack fast nje... Lycka till imorgon sötis! :) <3
Elin: Hahhaa tack du med ;*

Jag saknar dig Lovisa!

Ska äta nu och hela dagen har jag pluggat förutom en liten stund då jag spelade match. Träffade Lovisa då, saknar dig sötnos. SKa äta nu massa gooodie loodie. Mina fingrar är elt jävla döda nu haha har spelat gitarr ch tryckt för hårt på strängarna...
Hur fin får man vara!

plugga plugga plugga

plugga plugga plugga... nu sitter jag i min onepiece och gör läxor. har precis ätit frukt som mamma gjort odning och ikväll blir et att plugga och mysa. spelade match i idag med 96. ingen kommentar om det... men aja tog en straff.nu ska jagcplugga plugga pkugga.

kalix

kom precis hhem från trämingen nu. olle har ännu inte somnat så kan inte duscha... men men ska till kalix på söndag ar match . hahaha måste flyga oxh tänk om vi kraschar... nej då jg vet att det kommer gå.bra eller...? nu ska jg t en mocca ruta :-D

All text försvann igen ...

Skola som vanligt, gick bra. Massa prov och pluggande... Jobbigt. Efterskolan idrekt till träning. Fotboll. Sen hem god mat. Mums , kunde inte blivit godare. Sen bonde säker fru med mammsen. Och nu ska ja gå och slagga.  INget mera om dagen om man säger så...
Och ni får ingen bild för att jag är arg - ARG !

Jag saknar dig.

Ja jag saknar dig på riktig alla våra tider alla våra minnen. 21 oktober 2009 jag älskar dig bror <3

Gubbligan...

Skolan idag helt okej, hände inget speciellt. Åkte buss med Amanda hem. Vi satt mittemot några gubbar som var fett läskiga jag tänkte på gubbligan hela vägen hem, va fett rädd att de skulle följa efetrig, men de gikc inte ens av där jag gick av. TUR. Sen när jag kom hem lagade jag makaroner. Var sugen på det. Sen nu sitter jag i soffan och ska göra läxona... Har ju massa prov och annat. Trååk, finns ju massa annant man vill göra. Men nej nej nu blir det att plugga.
Här ä min spanska bok då. Ganska tråkig om man får säga. Gillar mera Amiga som jag ahde i 6:an. haha intresseklubben antecknar.

Inget speciellt.

Skola idag. inget mera om det. Snart träning. Fy fan vad länge sen det var med fotboll ! Men nu har jag lite brotttom ver inte varför men jag känner att jag har det. Ska äta lite alx och pasta. Sen ikväll blir det ensam mamma söker, om jag hinner till det.inget mera om dagen sjust nu.
¨

fail i slutet av texten

sanna och har precis hoppat av bussen och går och snackar. har varit på gränby hela dagen. först med mamma sen mrd sanna. och sanngick precis in i sin port men jag fortsäytet. för ak göra sushi. mina händer dör ab kyla... hemmåt sjäv

'Skit i att läsa det här inlägget håller bara på att prövar lite nya inställingar.

Skit i att läsa det här inlägget håller bara på att prövar lite nya inställingar.

Bio ikväll med småmuffsarna.

Dagen idag blev att gå till Gunsta backar med pappsen och Olle. Tog med mig kameran och knäppte lite också. Nu sitter jag och väntar på att  pappa och Gustav sak komma hem med lite kebab. Shit va längesen det va med kebab! Blev ingen sishi för vi hade glömt att köpa ris, haha klantiga. Ronja och Tilda ringde nyss och frågade om jag ville hänga med på bio, så klockan 21.15 går jag på bio ja0.
Kameran har slut på batteri och kan inte ladda över några bilder ;(
Men in få den här istället.
Dagens outfit som man inte ser
Linne: rosa Jc
tröja: Peak - stadium?
byssor: croccor jc
stumpor; betty boop

skicka ett sms och skriv hej Emma ! :)

Idag mår jag ju mycket bättre har faktiskt fått rösten tillbaka. Men ändå kunde jag inte följa med mamma. Får se om jag hänger med pappa och Olle ut eller om jag bara sitter och slappar i soffan . Får se. Kommer inte på något att skriva just nu...
Gör som rubriiken :D

F5 igen

Funderar på nytt namn hela tiden men kommer inte på något Maja Marie? nån annan kommentera ett bra namn :D Maten blev god, tyvärr inte sushi. Men jag och mamma gjorde en jätte god förätt: Getost och ruccola macka. Ikväll blir det Idol med familjen ! 

Mycket, som blir ingenting.

Hemma idag igen från skolan... Tråkigt fast skönt. Får väl ta och ladda ner nån film eller kolla på playen. Och ikmorgo så ska ju jag till hagersa? hah vet inte vad det heter men aja nångonstans med mammas jobb fast kommer säkert inte kunna ara med. OCh så har jag ju handbollsmatch, fast den är det ju bara att glömma...
Haha nu blev jag skit glad oxå för idag är det ju fredag, och så ska vi göra sushi, eller var det imorgon... haha men aja annars blir det något annat gött.
Jag har ju utecklingssamtal idag också... Men vet inte om jag ska gå på det... Kommer inte in på min rexnet. Jobbigt. Men om jag har tur så blir det inget utvcklingssamta.
Nu ska jag ta och ringa mamsen :)

Mobba inte bilden på mig i headern... Blir ändå en ny till nya domänen;)

'

hhomlgrens, krångligt? (a'

Mitt inlägg försvann igen... Men mitt blogg namn är lite krångligt så ska nog byta,  nån som har något förslag?
Ialla fall på väg till gitarr lektionen så träffade jag Josse och Sanna och de skrattade åt mig för att jag inte kunde prata... Haha men aaja jag fick prata med händerna och de med munnen, som alla andra brukar gröra. Sen vidare, fast min lärare verkade inte förstå att ajg inte kunde prata... sen när jag kom hem hade farfis köpt grapefrukt till mig. SÅ nu har ja ätit grapefrukt och druckit grapefruktsvatten.
Några av bilderna.
Bild från förut .
Haha jag vet jag är inge bra på att knäppa men haha det är roligt ialla fall.

ILDER kommer sen och här kommer B:et

Nu är jag klar med min Coca Cream fast just nu funkar det inte att ladda över bilder så ingen bild just nu ialla fall .Senare idag om jag mår bättre så kke jag ska ut och fota lite haha inte direkt min grej fast så att det kunde bli lite fina bilder ute iträdgården. Sen gitarr och jag orkar. HAn som är så rädd att bli smittad. OUPS. Får se vad jag gör iordning till Lunch. Om man har tur så kke pappa kommer hem och kan göra ordning lite för det kommer hit nån kille som ska fixa med bredbandssak som vi ööhhh... Vet inte riktig men det låter bra ialla fall . SAkar alla underbara ;*

Hemma från skolan.

Sitter i soffan och tittar på barnprogramen som går om och om hela dagen. Är hemma från skolan idag. Har inte haft någo röst på ett tag och har ont i halsen och när jag sväljer och hostar. Såå jobbigt det är. Jag får väl äta mycket glass. Och göra en coca cream eftersom jag inte orkade göra en igår. Det är ju bra med citrus frukter eller c-vitamin eeller vad som nu är bra när man är sjuk. Så ska käka lite apelsin och lite grapefrukt.

ingen röst, ingen talan.

gjorde nyss ett inlägg fast den försvann. och idag så har jag intechsft nån.röst och ont i halsen. på hemkunskapen gjorde jg lite te det va slönt. På fredag så ska jag vaa med åå upplandslaget ibandy p15 fett skoj boysen. men tänk om jag är sjuk... Senate ikväll ska kag ta en lång dusch sålänge jg orkar srn blir det bonde söker fru . sen om jag hr nån coca cola hemma så gör jag nog en cocacream. shit vad det är gott. nu ska jg titta på jimmy newtron med olle bolle.

VÄRME TACK !

INgen bloggning igår, för först skola sen hem läsa massa i senska och engelska, sen skala ptatis med en skalare som skalar åt fe håll så skar mig på fingret. Sen bandyträning. SKojsen och så gick det ju brao. Sen hem duscha och titta på fotbollsgalan. Idag vakna gjorde mig iordning gick till bussen glömde mappen på busshållplatsen... MEN  VET NI VA? DEN LÅG KVAR NÄR JAG  VAR PÅ VÄG HEM wout wout. Fy fan vad det är kallt nu oxå fryser som fan. Men nu sitter jag i min onepiece och drickr en kopp te och äter lite chokladlakrits. Sen ska jag hjälpa pappa och laga lite mat.

Fyrishov.

SÅKLART vann vi med 15-0 mot Fanna. Sen skynda mig hem och åkta till Fyrishov med Sanna. Shit vad skönt det var och fett länge sen jag träffade min lilla Sanna. Nu ska jag göra en cocacream. Skola imorgon...

Rexnet, eller vad det nu heter?

Sticker  till Gamlis nu och tittar på futsal matchen eftersom min bandymatch blev inställd. Tråkigt tråkigt. Men  aja får titta på underbara GURRE F97 istället. Sen blir det Sanna SKogum den saknade som jag inte har träfat på en månad. Josse hade jag inte träffat på två månader tror jag och Sara sen mitten på Augusti. Haha men vi har inte haft tid mycket skola sport och andra saker som häänt och så men nu har jag fått lite tid . Ialla fall för en dag.
Har läst igenom mina betyg blablabla saker i skolan helt ok .
Sommar ild rån Gotland <3

Bandymatch

Gick upp halv 9 för hade samling kvart i 10. Fatta vad skönt det är nu när de har öppnat strandbokilen nu tar det 5 minuter att åkta till Studan förut tog det en 15 och ibland kunde bommarna vara nere i 10 minuter. Men nu gick det ju snabbt. Hade glömt handskarna så fick låna Kajsas. Matchen gick helt okej. Farfar ch Lotta var där och kollade. KUL. Sen hem barnvakta Olle. helgonsak idag mamma pappa till graven. Sen god oxfilé rödbetor med getost potatisgratäng. MUMS.

Bandymatch

Gick upp halv 9 för hade samling kvart i 10. Fatta vad skönt det är nu när de har öppnat strandbokilen nu tar det 5 minuter att åkta till Studan förut tog det en 15 och ibland kunde bommarna vara nere i 10 minuter. Men nu gick det ju snabbt. Hade glömt handskarna så fick låna Kajsas. Matchen gick helt okej. Farfar ch Lotta var där och kollade. KUL. Sen hem barnvakta Olle. helgonsak idag mamma pappa till graven. Sen god oxfilé rödbetor med getost potatisgratäng. MUMS.

Snabbis om dagen. Nu blir det att äta gottkött.

Jag gör såhär idag:
  • Vaknade
  • Duschade
  • Åt lite frunch
  • Fixade mig
  • Åkte till Josefine
  • Cyklade till Gränby Centrum
  • Shoppade.

Det var dagen i ett snabbt plopp. Här kommer lite bilder på det jag införskaffade idag.
Blå tröja från Gina Tricot.
Svart tröja från Hm.
Iphone skla som man fick gratis av telia klippte till kamerahået och det passade perfekt till min mobil :D

Ronja EMilia Elvira.

sitter hos Elvira med Ronja och Emilia nu. Emilia och jag är så duktiga vi har gjort scones och våfflor, medans Elvira och Ronja sover... Emilia och jag sitter och facerapar Elvira fett mycket. Träning ikväll då. Inlägg kommer sen för det här är frå Elviras dator . Puss.


Det här inlägget har inte publicerats ännu, kom tillbaka om 3 minuter.

Ikväll blir det spöka med LillRonja och Elvis tror jag. Och imorgon blir det IKEA kke Allians med SAnna och Josse.

Tacopaj todaj.

Egentligen vill jag bara vila hela dagen idag men känner mig då väldigt osocial. Vette hur jag ska göra. Ska ialla fall åka och köpa lite grejer för ska göra tacopaj idag. Var lite sugen på det så det blir bra. Storretacupen håler ju på att spelas, så kanske sticker dit nån dag när  96 97 98  och kanske 99  spelar.

Landslagsuttagning :D

Landslagsuttagning idag då. Gick ju helt okej inte sååå här bra och inte såååå här dåigt men det kunde ha gått bättre kan jag säga. Gick upp halv 6 gjorde mig i ordning och hämtade Filippa och satte fart mot VÄsterås. Där det var. De hade livit fel med kallelserna så vi var bara 16 stycken. Så det blev lite svårt när i skulle spela match. MEn det funkade med hjälp av lite extra spelare från vsk. Imorgon blir det chilla och kanske träffa någon. Nu ska min snälla mamma massera mig.

RSS 2.0