Bara för att jag har sämst musikstil.

Jag orkar ingenting just nu sitter ch lyssnar på min super duper dåliga Spotifylista. Hller på att göra en skia till GURRE F97 nu. Träning som jag sa förut. Ska nog ta och äta lite paj nu, vette fan om jag ska äta ost och skinkpaj eller fetaost paj, siktar mest mot fetaost pajen. Haha intressant va?

Svar på kommentar.

Haha, okej då! Imorn är det halloween special i skolan och gissa vem som kommer vara där med kameran i högsta hugg!

Bra Linnea! Jag är lite nyfiken haha ! :)


Athur min bästa vän'

Just nu: Sitter och tittar på Arthur på Barnkanalen. Idag blir det nog att träffa SAnna var ju väldigt länge sen. Sen ikväll blire träning- FOTBOLL <3
Och det står en fet stor fruktskål framför mig, gissa om jag inte blir sugen ! Så Efter frukosten ska jag nog ta och göra mig en fruktsallad eller fruktdryck.
Just nu: Sitter och tittar på Arthur på Barnkanalen. Idag blir det nog att träffa SAnna var ju väldigt länge sen. Sen ikväll blire träning- FOTBOLL <3
Och det står en fet stor fruktskål framför mig, gissa om jag inte blir sugen ! Så Efter frukosten ska jag nog ta och göra mig en fruktsallad eller fruktdryck.
BILDEN ÄR GJORD AV MARIEWALTGÅRD TA GÄRNA EN GLUTT PÅ HENNES BLOGG:  http://marieastridwaltgard.devote.se

Lite blandning här då men det blev ett GULD !

Har ju varit på cup och vann allt då. Vann finalen mot ett allsvensktlag fan va grymma vi är kvinnor. Har väl gott helt okje för mig för att bara ha tränat 2.5 träning innan. Nu är det bara att fortsätta i serien med massa vinster. Och så köpte jag en kladdkaka som var sååå hääär god. Snart är det mat eller om 1h eller så och jag ska bara chilla och mysa i min onepiece.  Har precis käst allas bloggar. Imorgon blir det att sova- länge, om jag kan. HAr gått  upp vid halv sex två dagar irad, och på tisdag händer samma sak upp mega tidigt för jag sak på landslagsuttagning. Fett skoj ja0.

När ajg behöver hjälp som mest så står du bara där och glor. GMI.


Bandycup'

Dagen i skolan blev kort idag för efter idrotten så stack jag hem och packade och snart ska jag åka på bandycup. Kommer nog bli något mobilinlägg och så men då blir det tyvärr inga bilder.

Idag säger rubiken ingenting.

Hemma från skola och gitarren nu då. Började med att vi tittade på en musikshow. Va inte så bra sorry 7:or men aja den var ju helt ok. Nu ska jag åka till Rasbo och fira min Moster som 50  bast ! Goffa smörgåstårta och massa andra roliga saker. Fick tillbaka svenska uppgiften om  recensionen fick ett C och på deckaren fick jag ett B! Fatta hur sjukt glad jag är ! MEn nu måste jag göra mig i ordning ! :)
Louise

Datasalen

Sitter just nu idatasalen ganska ensam är man juj då eller Moa sitter ju bredvid mej men har spåanska om ett tag. Tjao


älskar älskar inte älskar älsakr inte.

älskar älskar inte älskar älsakr inte älskar älskar inte älskar älsakr inte. Jaja inte vet jag om jag gör det eller ej. Måste våga ta steget men et inte om steget ska gå frammåt eller inte. Aja får se imorgon om jag kör eller inte. Kände bara för att skriva ite snabbt.
Älskar älskar inte vilken slutar den  på ?

fysik

Fysik lektion just nu. Fast jan glömde sina solglasögon så nu är det nörda mobil. Snart ska felicia ta och görett inlägg

skoolaaaa.

Hejhej, glömde säga att felicia östling är världens bästa ! (; Aja ha en fortsatt bra dag , för det tänker jag ha ! :D tjoflöjt!(:

Dagen blev förändrad. Mys dag med mamma och Olle i Håga by.

Dagen ble inte som planerat. Jag åkte aldrig iväg till de istället följde jag med mamma och Olle på en utflykt där Olle hade varit med dagisbussen. Vi åkte till Håga by, vid de små lekstugrna. Jätte mysigt ställe. Först lekte tåg, dagisbarna hade gjort massa tåg när de var där så vi tog  ett varsitt och byggde räls. Sen tog vi en liten picknick. Bakade muffins precis innan vi åkte så de åt vi. Sen leka kurragömma bland stugorna. Efter ett tag tog i en liten promenad och sen tog vi bilen hem. Jättemysig dag med mamma och Olle. Älskar er.

Kemi suger balle.

Ny duschad och ska snart ta och cykla till Josefine och SAnna och sen sticker vi till Gränby ett sväng. Vill ha en svart stickad tröja ! Älskar stickade tröjor. MEn nu ska jag ta ett tuggummi och cykla iväg. Och jag har kemi prov imorgon och det suger balle så jävla hrt. FAttar inget och orar nte plugga  men satsar ändå på ett c?! haha hur kan jga !!!!

Farfar

Som jag lovade ett till inlägg idag. Farfar har fyllt år så var och grattade honom idag då. Massa gott oxfile potatisgratäng sparris glass och hjortron och favvo tårta. Och en massa bus med Olle. Bättre inlägg imorgon

VRID PÅ HUVET'

Äntligen är pippi tröjan räctt storlk igen, den blev blöt och blev för stor :( en nu är den bra ;D

Idol

Emil åkte ut på Idol igår. Så skönt, fattar inte hur man kan tycka han är bra eller snygg ..! Själv hejar jag på Amandorna. Killarna är inge bra iår. Men  Olle är ju lite gullig. Molly är oxå grym- Alla tjejer är helt bäst iår. Och så hejade jag på Moa( inte hon med rasta) hon som åkte ut i auditionen mot Amanda F. sök på youtube : moa talang så kommer hon upp . Inlägg kommer sen igen.

lager 157

Skola idag till tio i tre. Då hoppade Frida MAtilda Erika och jag på cyklarna till lager 157. Var ju helt okje hittad inget men de hade grymt billiga jeans, så matilda klickade till. Var inte så speciellt, mycket bättre i sågmyra och Göteborg men aja bättre än inget. Sen cyklade vi till stan ch Erika stack och kollade på sin nya lägenhet. Frida hittar ju alla fina kläder... Själv hittade man inget. Nu har jag precis duschat och myser i min onepease och ska äta lite gött.  Ikväll blir det idol och mysa med familjen.

Kor med bröd fy fan vad gött !

Skola idag. Glömde helt bort gitarren ! Fitta har inte haft lektion på 3 gånger nu... Aja igår kväll så skulle jag ju träna men blev sjuk så det var bara kolla Bonde söker fru och sen sova. Mår inte helt 100 nu heller men det funkar. För söker hitta något roligt att göra nu, chattar mest med alla möjliga på facebook.  Ska nog ta oh koka mig några korvar för är hur sugen som helst på kokt körv ! Och en sak till Spotify fungerar nu igen på mobilen ! fast jag inte har premium fett glad !
så sjukt söt tjej !

A.

Skola idag sen buss ner på stan och mötte A. Trevlans. Hick runt och åkte buss typ och snackade en massa. Hemma nu och ligger i sängen och tänkte ta och vila i några minuter för sen ikväll är det tränng. Måstecsnacka med Erika sen.orkar inte logga in på datorn så det blev en mobilblogg. Lägger väl ut nån bild sen då.

Just nu.

SLAPPAR I SOFFAN OCH SPELAR MOBIL SPEL.

Carbonara.

Första ispasset på 7månader var igår kväll då. Har arit skadad och så men nu är jag igång med bandyn. Har ju nya skidskor och så.  Så nu är det bara att Hoppas det går att spela handboll sen då. Fick tillbaka So provet igår helt okje alltså. 34 poäng av 46 poäng. Elin den gullungen hade ju bäst av alla då! Sen matteproet fikc vi tillbaka idag då och fick 34 av 40. Nöjd med det och vet ni vad ? Jag var en av de som hade fått bäst resultat men får sökert f i matte för våran lärare är en prutt.
Nu ska jag plugga lite till kemiprovet. Och sen så ska jag äta CArbonare så sjukt längesen alltså! Längtar bara.
hoho nu sitter och och myser i min onepeace.
Första ispasset på 7månader var igår kväll då. Har arit skadad och så men nu är jag igång med bandyn. Har ju nya skidskor och så.  Så nu är det bara att Hoppas det går att spela handboll sen då. Fick tillbaka So provet igår helt okje alltså. 34 poäng av 46 poäng. Elin den gullungen hade ju bäst av alla då! Sen matteproet fikc vi tillbaka idag då och fick 34 av 40. Nöjd med det och vet ni vad ? Jag var en av de som hade fått bäst resultat men får sökert f i matte för våran lärare är en prutt.
Nu ska jag plugga lite till kemiprovet. Och sen så ska jag äta CArbonare så sjukt längesen alltså! Längtar bara.
hoho nu sitter och och myser i min onepeace.
haha när jag blir intervjuad efter smfinalenf15

Musik blåbär med tanter!

Musik nu då. Fett skoj, ska forstsätt a på låten och så plugg dag idag då och vilodG;-)

Precamp.

Igår var jag ju på precamp med 33 andra bra fotbollsspelare. Först gick jag upp klocka 05.30 gjorde mig iordning och åkte till Nyby där vvi hade samling. Åkte med Lisa dä Mathilda och Agnes också åkte.   När vi kom fram ar det 35 minuter kvar så det var skönt. Snackade lite och så. Sen genomgång om precampen sen träning. Det var jag Clara Izza och Alex. Det var mycker "fotspel". Gick ju bra. Sen var det minispel. Efter det åt vi lunch - pastasallad. Hade "utecklingsamtal" med tränarna. Sen träning igen och då var det djupledsbollar. Sen 11 mot 11. Gick bra och sen skott övning gick också bra. Duscha åka hem och äta god mat och SOOOOVA! Lite snabbt om går dagen . Inga bilder kommer ut på bloggen sen.
lite fotbolls bilder!

så hääääära kul. eller inte.

Hihi nu har jg barret och elin hållt på att busa med någon random tjej på facebok. Och det roliga är att hon tror på aallt också!!!aj drt här är också en mobilblogginlägg så orkar inte skriva så jätte mycket. Får se vad som händer idag då?;-)

mobilblogg.

Hemma nu efter precampen. Skojsigt. Skaäta snart och hr gäster så blev ett mobilinlägg. Skriver mer sen

Alla vi är beroende !!!!

Dagen idag var chill. Började med bild var klar med uppgiften från lekktionen förra veckan så jag spelade dodgeball på mobilen hela ektionen sen engelska med vikarie- Marcus= spela dodgeball på lektionen , sen mentors tid- sluta tidigare= spela dodgeball lunch äta upp snabbt spela dodeball idrott = byta om snabbt spea dodgeball. Efter idrotten byta om snabbt spela dodeball. Sen spanska prov, göra klart det snabbt= spela dodgeball sen So med MArcus = Spela dodgeball och sluta tidigare såå nu är jag hemma och höll på att missa att gå av för jag spelade dodgeball. Snacka om beroende!

Jag älskar dig.


Bananpannkaka !

Hemma nu då mådde inte riktigt bra så när jag kom fram till skolan hämtade jag bara mina mappar och åkte hem. Där träffade jag mamma och Olle för Olle är också sjuk. Så då blir det lite mys dag idag då. FAst såklart måste jag plugga ckså. Ikväll ska jag göra sånna hära pannkakor- Bananpannkakor. Suupergoda!
Google bild.

bloggning på morgonen.

Ingen bloggning igår för hade ganska stressigt när jag kom hem så hade jag drygt 1h på mig för hade någon inför preecampträning. Så först staxk jag upp till IP där Gukksala tränade och hämtade en boll åt mig och clara. Sen hem äta packa cykla iväg och träna Skojsigt. Sen hem dusch Titta Bonde söker fru och sen efterlyst med ost occh kex. Sen var det bara att sooova . Och nu är jag vaken och ska snar dra till skolan kan intecbestämma om jag ska bussa eller cykla. Aja puss.

Sitter och dricker äkta Coca cola.

Förlåt för att jag inet bloggade igår, men jag har sett att jag har börkat få flera läsare. Igår hade jag träning och fick en lårkaka så det var bara att massera hela kvällen då. och idag så har jag ait på höst markade och tjockat godis och korv. Snart ska jag ta och äta något och sen blire plugga spanska för vi har prov. Orkar verkligen inte skola imorgon, går till halv fyra och aa... jag orkar bara inte. Nu ska jag drika min ÄKTA cocoa cola. Mycket godare än alla zero light och premium läckö eller vad de heter :)

GULD!

GULD! jarå nu har man kommit hem från cpen med ännu ett GULD ! Nu är det bara att slappa och äta lite ost med kex. Har varit barnvakt åt Olle ett tag nu och vi kollade på en jättesorglig film så han började gråta sött va? Nu ska jag kolla om det är något bra på tv- tror inte det men aja !

Orkar verkligen inte skria just nu !

Hemma nu då och är as trött! Har spelat cup hela dagen och vunnit alla matcher. Orkar inte skriva s mycket mera. Har fått en liten adkaka men det rä sådant man får ta. Nu ska jag läsa alla andras bloggar och kolla på Fångarna på Fortet.

Snabbis.

Hemma och chillar just nu och tittar på halv åtta hos mig. åå så sugen man blir på allt gått de äter! Ska på stan imorgon igen med Erika tror jag :=) haha vi har varit på stan 3 dagar irad och letat kläder i samma butiker.

Prov

Mobilblogg. Sittter i matsalen med Lisa, felicia den bästa , elin, Clara och amanda :D nyss kom maten efter en kort bil tur (: Själv försöker jag komma på var såsen kommer ifrån , tror det var californien eller tyskland haha :D haft matte prov idag , vilket gick bra ! Lite senare har vi svenska och sen slöjd och sen slutar vi ! :D // en glad emma & en sur felicia (: Jag är så jääääääääävl sur på det här förbannade matteprovet.det kan gå och skita på sig...den där fkn sista frågan!!!!!hata matte säger jag bara, hata matte!alla gissade och gissade rätt. Men jag gissade inte alls för jag är reetard!!!! Hejdå skitkirvar!!!:@@@@@@@@@@@@@@@@ //lisa

Bonde söker fru snart då !

Slutade hal tolv idag då. Då tog man cykeln ner på stan tillsammans med Erika, Lisa och Moa. Lisas som alltid får utländska peagr av sin pappa och ingen av de vet vad de är aja hon fick 11 tusen..! Sen åt i sushi och kina mat på China garen (Fisk Kina). Gott!  Det var ngon kines som var där och åt så började hon prata kinesika med mig och Lisa vi  bah ; eeh mm.. aaa... Sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Hittade inget... Jag som vet exakt vad jag vill ha. Sen ERika följde med hem och vi bytte om och cyklade till Årsta IP för Gukksala träning. SKoj SKoj. Nu Ska jag plugga lite matte för har prov imorgon. Och äta lite glass sen bli det Bondde söker fru ;)

Jag gillar blåbär

Skola idag då. Fick reda på att i slutar 12 imorgon då. På idrotten slog jag upp min jävla cp tumme. Men sen hade i musik och det gjorde ju mig glad. Vi har börjat med egna band och vårat band: Lisa Lovisa Kajsa Frida jag Matilda Kasper EMil Joel och Fredholm är tillsammans. Och våran låt handlar om blåbär (den måste handla om kärlek). Jaja det kanske är lite konstigt men den är fett bra! Och så handlar den och lite pensionärer och milionärer. SKOJSEN JU!
Nu sitter jag här på mitt rum och har nyss gräddat pankakor som ser ut som slem! Usch  vad äckliga de ar också. Och så har jag ju massa läxor . Kan nästan hela spanskan , matteprov på torsdag, och svenska prov imorgon? vet inte om det är det eller inte men vi ska ha läst ut en bok och sen svara massa frågor och så.  Kanske följer med pappsen till Gränby och kollar på några kläder ikväll Chao!
Skola idag då. Fick reda på att i slutar 12 imorgon då. På idrotten slog jag upp min jävla cp tumme. Men sen hade i musik och det gjorde ju mig glad. Vi har börjat med egna band och vårat band: Lisa Lovisa Kajsa Frida jag Matilda Kasper EMil Joel och Fredholm är tillsammans. Och våran låt handlar om blåbär (den måste handla om kärlek). Jaja det kanske är lite konstigt men den är fett bra! Och så handlar den och lite pensionärer och milionärer. SKOJSEN JU!
Nu sitter jag här på mitt rum och har nyss gräddat pankakor som ser ut som slem! Usch  vad äckliga de ar också. Och så har jag ju massa läxor . Kan nästan hela spanskan , matteprov på torsdag, och svenska prov imorgon? vet inte om det är det eller inte men vi ska ha läst ut en bok och sen svara massa frågor och så.  Kanske följer med pappsen till Gränby och kollar på några kläder ikväll Chao!

Gorilla!

Skola idag, lite jobbigt att börja med 1,5 h idrott så där klockan halv 9. Stukade pekfingret, men det skiterr man ju i. Sen forstatt dagen att rulla på i sin takt. Vi hade en as skön vikarie ! FAN vad skön!!!
Sen tog jag bussen hem åt lite och sen stacka jag iväg på träning. Första gången på jättelänge jag stod i mål. Tummen känndes helt okej. Fast fick ont i handleden. Men aja. Nu sitter jag och myser ed min ... ziperall, fick en onepeace om jag ville men tackade nej! Fattar inte varför men den jag fick istället var mycket mysigare s nu är jag en gorilla. Super hungrig nu också så ska gå ner och kolla om det finns något att äta.
Skola idag, lite jobbigt att börja med 1,5 h idrott så där klockan halv 9. Stukade pekfingret, men det skiterr man ju i. Sen forstatt dagen att rulla på i sin takt. Vi hade en as skön vikarie ! FAN vad skön!!!
Sen tog jag bussen hem åt lite och sen stacka jag iväg på träning. Första gången på jättelänge jag stod i mål. Tummen känndes helt okej. Fast fick ont i handleden. Men aja. Nu sitter jag och myser ed min ... ziperall, fick en onepeace om jag ville men tackade nej! Fattar inte varför men den jag fick istället var mycket mysigare s nu är jag en gorilla. Super hungrig nu också så ska gå ner och kolla om det finns något att äta.

'

Ställde precis klockan på skit tidigt. Brukar aldrig ställa klocka men idag gjorde jag för jag ska tvätta håret ollaal jätte intressant va?

do it now, soon it's too late.


Äppelpaj !

Sov till halv tio idag, skönt at få sova ut. Sen stack jag och mamma och letade efter en byrå till mitt rum. Hittade en vit snygg byrå på MIO. Så nu försöker  pappa och jag sätta ihop den- fast nej jag fattar inte hur man ska göra så pappa gör det själv. Så snart är äl den klar då är det bara att fylla på med kläder i den.
Har hunnit bakat en äppelpaj också så sk anog gå ner och kolla om den är klar. Så då kan jag smaska i mig n bit.
Sanna messade precis så kanske blir att hitta på någonting med den flickan.
Har också läst i den dära dåliga svenska boken. Så har bara 60 sidor kva nu då- skönt!
Hoho äppelpajen är klar och nu sk jag gå ner och äta :D
Sov till halv tio idag, skönt at få sova ut. Sen stack jag och mamma och letade efter en byrå till mitt rum. Hittade en vit snygg byrå på MIO. Så nu försöker  pappa och jag sätta ihop den- fast nej jag fattar inte hur man ska göra så pappa gör det själv. Så snart är äl den klar då är det bara att fylla på med kläder i den.
Har hunnit bakat en äppelpaj också så sk anog gå ner och kolla om den är klar. Så då kan jag smaska i mig n bit.
Sanna messade precis så kanske blir att hitta på någonting med den flickan.
Har också läst i den dära dåliga svenska boken. Så har bara 60 sidor kva nu då- skönt!
Hoho äppelpajen är klar och nu sk jag gå ner och äta :D
INGEN BILD '

F5

Nu är det bara att trycka F5.
En liten ny header dyker upp framför er då. Inte så speciell, men kände ändå för att byta. Är sjukt trött och så. Ska nog gå ner ch socialicera mig med familjen :)

Emilia och Maja !

Nu är jag hemma och har käkat lite grillat. DAgen har varit underbar med er bruds. Det började med att jag cyklade till stan för att möta Erika och hennes pojkvän. Gik runt ite med dem. Sen mötte Emilia mi vid UKK. Vi cyklade till Valsätra för att kolla på Gukksala som spelade mot WAtholma. Vi visste inte riktigt hur i skulle cykla men vi följde buss nummer 8 och det blev toppen. Maja hade med sig en systemkamera så då vart det bara att leka paparazzi. Efter matchen cyklade i till City Gross där Ariam, Rim och Maja var. Köpte godis och ritade och fick sopbubblor och glass. Fett skoj. Sen vidare till Ikea - Maja Emilia och jag käkade lite och sen cyklade vi till Årsta och ekte ännu mera paparazzi. Sen mötte i Tilda Ariam och Ronja. Hoppas ni orkade läsa allt det hära men bilder kommer på Maja HÖglunds facebook .
Mina gulliga vänner ;*

RSS 2.0